Doğal afet konusu ile ilgili yapılan araştırmaların incelenmesi: Bir meta-sentez analizi - Altınbaşak, Veysel (Muş Alparslan Üniversitesi, 2025)
Bu tez çalışması 2013-2023 yılları arasında doğal afetler ile ilgili yapılmış nitel çalışmaların meta-sentez analizi yöntemi ile incelenmesini içermektedir. Çalışma Türkçe olarak yazılmış makale ve tezlerden oluşmaktadır

This thesis study includes the examination of qualitative studies on natural disasters conducted between 2013 and 2023 using the meta-synthesis analysis method. The study consists of articles and theses written in Turkish.
Investigation of researches on natural disaster: A meta-synthesis analysis
Keywords: Eğitim ve Öğretim; Education and Training