Egitsel Oyunlarin 8. Sinif Ögrencilerinin Türkçe Dersine Yönelik Tutumlarina ve Yazma Kaygilarina Etkisi - Sarikaya, Bünyamin (Bilim Egitim Kültür Akademi Dernegi, 2019)
Bu arastirmanin amaci egitsel oyunlarin ortaokul 8. sinif ögrencilerinin Türkçe dersine yönelik tutumlarina ve yazma
Effects of Educational Games on 8th Grade Students 'Attitudes towards the Turkish Course and Writing Anxiety
Keywords: Turkish Education; Türkçe Egitimi