Ömer Naci Soykan Felsefesinde Zaman Sorunu - Gözcü, A. Suat (Arslan TOPAKKAYA, 2018)
Ömer Naci Soykan çok sayıda ulusal ve uluslararası çalışmalarıyla Türkiye’de felsefe alanında önemli katkılar sunmuştur. Felsefe, sosyoloji, estetik ve sanat gibi birçok alanda oldukça değerli eserler ortaya koymuştur. Bu çalışmada Soykan’ın felsefesinin bazı yönlerine dikkat çekilerek, onun zaman görüşü üzerinde durulmaktadır. Bir de, bazı zaman felsefesi sorunlarının çözümü için Soykan’ın önerdiği görüşleri üzerinde durulmaktadır.
Problem of Time by Ömer Naci Soykan
Keywords: Zaman; Soykan; Soyağacı; Zamanın Gerçekliği; Nesnel ve Öznel Zaman