Tarihi ve Kültürel Dokusuyla Koğak - (:unkn) unknown (Çizgi Kitabevi, 2019)
[No Abstract Avilable]
Keywords: Toplum Bilimleri; Toplum bilimleri; Topluluklar; Belirli topluluk türleri; Kırsal topluluklar