Muş Ovası Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı 15-16 2017 Bildiriler Kitabı - Muş Alparlan Üniversitesi (Muş Alparsal Üniversites Yayınları, 2018)
[No Abstract Avilable]
Nisan 2018
Keywords: Toplum Bilimleri; Ekonomi; Üretim; Tarım; Ekonomi; Üretim; Tarım