Türkiyede Tek Partili Yıllar: 1923-1950 - (:unkn) unknown (Pınar Yayınlar, 2021)
[No Abstract Avilable]
Keywords: Toplum Bilimleri; Toplum bilimleri; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Siyasi partiler