Hacibi Hacı Salih Zade Halil Hacibi Şerh-i Kaside-i Lüccetü’l Esrar (Şerh-i Kengeri) - Kardaş, Sedat (Fenomen Kitaplar Yayınları, 2020)
[No Abstract Avilable]
Keywords: Edebiyat; Edebiyat; Osmanlıca edebiyat; Osmanlıca şiir (Divan şiiri)