ÖGRETMEN ADAYLARININ SOSYAL DEGER ALGILARI ILE YASAM DOYUMLARI ARASINDAKI ILISKININ INCELENMESI - Çaliskan, Emir Feridun; Yasul, Ali Fuad; Ulas, Abdulhak Halim (E-Journal of New World Sciences Academy, 2017)
Bu çalismanin temel amaci, ögretmen adaylarinin