TÜRKIYE’DE SPOR EKONOMISININ GELISIMI VE DEVLET ELIYLE DESTEKLENMESI - Deger, Resat (Akademik Çalismalar Dernegi, 2022)
Spor, sosyal bir faaliyet ve aktivite olmasinin yani sira ekonomik olarak da önemli bir pazarlama faaliyeti halini almis
DEVELOPMENT OF SPORTS ECONOMY IN TURKEY AND GOVERNMENT SUPPORT
Keywords: Sports Law; Spor Hukuku