Düzeltme - Gökçen, Ahmet (Muş Alparslan Üniversitesi, 2020)
Dergimizde daha önce makalesi yayımlanmış yazarların talepleri üzerine;1-Dergimizin 2017 yılı 5. Cilt 1. Sayısında yayımlanan “Türkiye’de İdari Reform Çalışmalarının Tarihsel Perspektif Açısından Değerlendirilmesi” başlıklı makalede a)180. Sayfada “6.4. Dönem İdari Reform Çalışmaları” adlı başlığın “6.4. Son Dönem İdari Reform Çalışmaları” şeklinde değiştirilmesi, b)183. sayfada 3. paragrafın sonunda yer alan ve yazardan kaynaklanan dikkatsizlikle "Sekiz yıllık bir uygulamadan sonra 2012 yılında 6360 sayılı yeni Büyükşehir Belediye Kanunu’nun kabul edilmesiyle 5216 sayılı kanun yürürlükten kaldırılarak toplam 30 Büyükşehir belediyesi kurulmuştur (T.C. Resmî Gazete, 2012b)." şeklindeki yazılmış cümlenin Sekiz yıllık bir uygulamadan sonra 2012 yılında 6360 sayılı yeni Büyükşehir Belediye Kanunu’nun kabul edilmesiyle 5216 sayılı kanunun bazı maddeleri değiştirilerek aynı zamanda toplam 30 Büyükşehir belediyesi kurulmuştur (T.C. Resmî Gazete, 2012b) şeklinde düzeltilmesi uygun görülmüştür.(https://doi.org/10.18506/anemon.266070)2-Dergimizin 2019 yılı 7. Cilt 6. Sayısında yayımlanan "İnovasyonun Firma Performansı Üzerine Etkisi: BİST’te İmalat Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmalar Üzerine Bir İnceleme" makale. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen ( Proje Kodu: SDK-2018-7083) ve ikinci yazar Mehmet Aygün danışmanlığında yürütülen Doktora tezinden türetilmiştir. Makalede çalışmanın doktora tezinden türetildiği ifadesi yer alırken, sehven yukarıda belirtilen proje kapsamında desteklendiği ifadesi yer almamıştır.(https://doi.org/10.18506/anemon.506387)3-Dergimizin 2020 yılı 8. Cilt 3. Sayısında yayımlanan "İnovasyonda Açıklık Paradigmasına Geçiş: Türkiye’den Açık İnovasyon Örnekleri" başlıklı makalede yazar sırlamaları metinde doğru verilmişken dergimizin Dergipark web sayfasında hatalı verilmiştir. Makalenin birinci yazarı Zeynep Ezanoğlu, ikinci yazarı ise İbrahim Dağlı’dır.(http://dx.doi.org/10.18506/anemon.621548)
Erratum
anemon
Keywords: Düzeltme; 2020; Ekim