Medrese geleneği ve modernleşme sürecinde medreseler (uluslararası sempozyum) 05-10-2012 - 07-10-2012 - Muş Alparlan Üniversitesi (Muş Alparsal Üniversites Yayınları, 2013)
[No Abstract Avilable]
1. bs.
Keywords: Toplum Bilimleri; Eğitim; Okullar ve din; Müslüman okulları; Medreseler; Eğitim; Okullar ve din; Müslüman okulları; Medreseler