Sedat Kardas, Ali Nihani’nin Manzum Haci Bektas-i Veli Velâyetnamesi (Inceleme- Metin-Sadelestirme- Dizin) Grafiker Yayinlari, Ankara 2018. - Tas, Firat (Ankara Haci Bayram Veli Üniversitesi, 2022)
bu iki kavramin ifade ettigi
Keywords: Religious Studies; Din Arastirmalari