Firdevsî-i Rûmî’nin Süleymân-nâme-i Kebîr’inde (34-35. Cilt) Halk Inanisi ve Halk Hekimligine Dair Bazi Tespitler - Eren, Hulusi (Mehmet ÖZDEMIR, 2019)
XV. asrin sonu ile XVI. asrin baslarinda
Keywords: Literary Studies; Edebi Çalismalar