Türkiye’de iktidar-muhalefet ilişkileri - Karakaya, Sedat (Libra Kitapçılık ve Yayıncılık, 2021)
[No Abstract Avilable]
1. bs.
Keywords: Toplum Bilimleri; Toplum bilimleri; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Siyasal durumlar ve koşullar; Türkiye’de siyasal durumlar ve koşullar; İktidar-muhalefet ilişkileri