Hakikatin peşinde bir kitap: mimesis Erıch Auerbach, Mimesis (Çev. Herdem Belen - Hüseyin Ertürk) İthaki Yayınları, İstanbul, 2019. - Akçora, Ercan (My University, 2021)
Hakikatin Peşinde Bir Kitap: Mimesis Erıch Auerbach, Mimesis (Çev. Herdem Belen - Hüseyin Ertürk) İthaki Yayınları, İstanbul, 2019.