Uyumlu uzay zaman kesirli kısmi diferansiyel denklemleri için bazı analitik çözümler - Aycan, Kübra (Muş Alparslan Üniversitesi, 2023)
Bu çalışma dört bölümden oluşmaktadır. Birinci bölüm çalışmanın giriş kısmı olup, öncelikle tanım ve kavramlar verilmiştir. İkinci bölümde, çalışmamızda kullanılan ADM ve VIM yöntemine ait bilgilere yer verilmiştir. Üçüncü bölümde, kesirli mertebeden uzay zaman Fisher denklemi VIM ve ADM yolu ile çözülmüştür. Dördüncü bölümde, elde edilen analitik çözümlerin fiziksel yorumları yapılmıştır.

This study consists of four parts. The first part is the introduction of the study, and the definitions and concepts are given first. The second part, contains information on the ADM and VIM method used in our study. In the third part, the fractional space time Fisher equation and solved by the VIM and ADM path. In the fourth part, physical comments of analytical solutions obtained in section 3 were made.
The some analytical solutions for conformable space time fractionalpartial differential equation
Keywords: Matematik; Mathematics