Düzeltme - Çakın, Mehmet Burak (Muş Alparslan Üniversitesi, 2021)
Dergimizin 2020 yılı 8. Cilt 2. sayısında yayımlanan "Turizm Öğrencilerinin Hatay İli Somut Kültürel Miras Değerine Yönelik Algıları: İskenderun Teknik Üniversitesi Örneği" başlıklı makale 20-21 Nisan 2018 tarihlerinde İskenderun’da düzenlenen “Turizmde Teknoloji ve İnovasyon” başlıklı VII. Ulusal III. Uluslar arası Doğ Akdeniz Turizm Sempozyumu’nda “Turizm Öğrencilerinin Hatay İli Somut Kültürel Miras Değerine Yönelik Algıları: İskenderun Teknik Üniversitesi Örneği” başlıkla sözlü olarak sunulmuş ve bildiri kitabında basılmıştır. Makalede çalışmanın sempozyumdan türetildiği ifadesi sorumlu yazar Mehmet Keskin tarafından sehven belirtilmemiştir.
Erratum
anemon
Keywords: Düzeltme; Yazısı; Şubat; 2021