Milli görüş hareketi ve İslam birliği - Tuğrul, Talip (MGV Yayınları, 2020)
[No Abstract Avilable]
1. bs.
Keywords: Toplum Bilimleri; Siyasal bilimler; Siyasal durumlar ve koşullar; Türkiye’de siyasi durum ve koşullar; Milli görüş; Milli görüş hareketi; İslam birliği ideali