Bir Politik Anlati Olarak Ahmet Kaya Sarkilari: Açik Yaranin Sesi (Ilkay Kara) - Kizilkaya, Zeynep Zelal (Esengul Kara, 2021)
Bir Politik Anlati Olarak Ahmet Kaya Sarkilari: Açik Yaranin Sesi (Ilkay Kara)

Bir Politik Anlati Olarak Ahmet Kaya Sarkilari: Açik Yaranin Sesi (Ilkay Kara)
Keywords: Sociology; Sosyoloji