KUR’AN MEALLERİNDE YÜKLEM YANLIŞLARININ NEDEN OLDUĞU BAZI ÇEVİRİ HATALARI - Bilgin, Abdulcelil (Şarkiyat Araştırmaları Derneği, 2016)
96 800x600 Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE <w:LsdException Locked="false" Priority="50" Name="List T
Keywords: Yüklem; yüklem yanlışları; Kur’an; meal; çeviri hataları