Tez Yazim Sürecinde Ögrencinin Danismani Tarafindan Izlenmesini Saglayan Zotero'nun Grup Özelliginin Incelenmesi - Öney, Celal (Serhat KUZUCU, 2019)
Tez yazim sürecinde ögrenci
The Investigation Group Feature of Zotero that Providing Adviser to Monitoring Student during Thesis Writing Process