Mülteci Çocuklarin Karsilastiklari Ekonomik Sorunlar: Sosyal Hizmetler Çerçevesinde Bir Inceleme - Dogan, Hüseyin; Altiok, Bekir (Ecem ALTUN, 2020)
Bu çalismanin amaci Suriyeli mülteci çocuklarin sosyal
Refugee Children’s Economic Problems They Encountered: An Analysis in the Framework of the Social Work