THE END OF HISTORY AND THE LAST MAN - Çifci, Yusuf (Politik Ekonomik ve Sosyal Arastirmalar Merkezi, 2019)
Fukuyama'nin Tarihin Sonu ve Son Insan Kitap Incelemesi
TARIHIN SONU VE SON INSAN
Keywords: Political Science; Siyaset Bilimi