Dünyada Van: Nüfus, etnisite, tarih ve toplum - (:unkn) unknown (İletişim Yayınları, 2019)
[No Abstract Avilable]
1. bs.
Keywords: Toplum Bilimleri; Toplum bilimleri; Kentsel topluluklar; Kenletlerle iligili disiplinler arası eserler; Kent sosyolojisi; Van; Van nüfusu, etnisitesi; Van tarihi