Hibrit çatısına göre Bezier eğrileri - Baş, Fatma (Muş Alparslan Üniversitesi, 2021)
Bu çalışma 5 bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde, çalışmanın giriş kısmı verilmiştir. İkinci bölümde, konu hakkında kaynak araştırması yapılmıştır. Üçüncü bölümde, konu ile ilgili temel tanım ve kavramlar verilmiştir. Ayrıca 3. bölümde B-spline ve NURBS eğrilerinin Frenet vektör alanları ve eğrilikleri verilmiştir. Dördüncü bölümde ise Bezier eğrilerinin Hibrit vektör alanları ve eğrilikleri verilmiştir. Son bölümde ise sonuçlar verilmiştir.

This work has consisted of five chapters. The first part of the study has been given. In the second part, a resource survey has been done on the subject. In the third chapter, basic definitions and concepts related to the subject are given. In addition Frenet vector fields and curvatures B-spline and NURBS curves are given in the third chapter. In the fourth chapter Hybrid vector fields and curvature of Bezier curves are given. Results have been given in the final section
The Bezier curves according to hybrid frame
Keywords: Matematik; Mathematics