I. Dünya Savasi Öncesinde Osmanli Devleti Ve Iran’in Almanya’yi Üçüncü Güç Olarak Görme Politikalari - Sehitoglu, Mustafa; Erdogan, Nevzat (Celal ÖNEY, 2019)
19. yüzyil, Avrupali Emperyalist
Policies of Ottoman Empire and Iran Regarding Germany as the Third Ally Before the First World War