Çift İndisli Kesirli Fark Dizilerinin İstatistiksel Yakınsaklığı - Atabey, Koray İbrahim; Çınar, Muhammed (My University, 2020)
Bu çalışmanın amacı, çift indisli kesirli fark dizilerinin istatistiksel yakınsaklığı, (??, ??) ? istatistiksel yakınsaklıkve Cesaro, kuvvetli p-Cesaro, De la Vallée-Poussin, kuvvetli p- De la Vallée-Poussin toplanabilirlik tanımlarınıvererek bunlar arasındaki ilişkileri incelemek ve istatistiksel yakınsaklık kavramını genişletmektir.