8. Sinif Türkçe Ders Kitabindaki Yazma Etkinliklerinin Yaratici Yazmaya Uygunlugu Bakimindan Degerlendirilmesi - Sarikaya, Bünyamin (Mus Alparslan Üniversitesi, 2021)
Bu arastirmada ortaokul 8. sinif Türkçe ders kitabindaki yazma etkinliklerinin yaratici
Keywords: Other Fields of Education; Alan Egitimleri