Bingöl dört dağ içinde: Tolum, kültür, sanat ve siyaset - (:unkn) unknown (Peywend Yayınları, 2021)
[No Abstract Avilable]
1 .bs.
Keywords: Tarih; Tarih; Türkiye; Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi; Bingöl tarihi