Çocuklarda Internet Bagimliligi: Hemsirelik Alaninda Yapilan ve YÖK Tez’de Yayinlanan Lisansüstü Tezlerin Incelenmesi - Kiliç, Melek (Mus Alparslan Üniversitesi, 2022)
Amaç: Türkiye’de hemsirelik alaninda çocuklarda internet bagimliligina iliskin yapilan lisansüstü tezlerin incelenmesi amaciyla yapilmistir.
Keywords: Health Care Administration; Saglik Kurumlari Yönetimi