Başkanlık sistemi: Karşılaştırmalı bir inceleme ve Türkiye için değerlendirmeler - (:unkn) unknown (Nobel Yayınları, 2013)
[No Abstract Avilable]
1. bs.
Keywords: Toplum Bilimleri; Toplum bilimleri; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Yönetim ve devlet sistemleri; Demokrataik sistemler; Başkanlık sistemlerim