AZERBAYCAN''IN ARAN KARABAG BÖLGESININ SÖZLÜ EDEBIYATINDA TOPRAK - Aliyeva, Tamella (Antalya Belek University, 2023)
Eski dönemlerden bu güne gibi ister edebiyatta, isterse onun temel tasini olusturan çok zengin sözlü
Keywords: Culture; Representation and Identity; Kültür; Temsil ve Kimlik