Çağdaş Türkiye ve Azerbeycan Şairlerinin Şiirlerinde evrensel temaların karşılaştırılması - Aliyeva, Tamilla Abbashanlı (T.C Eskişehir Osmangazi Ünivetistesi, 2014)
[No Abstract Avilable]
Keywords: Edebiyat; Edebiyat; Felsefe ve kuramı; Doğa ve güzellik; Eleştiri