Ortadoğu’da su : Bir çatışma ya da uzlaşma alanı - Kıran, Abdullah (Kitap Yayınevi, 2013)
[No Abstract Avilable]
6. bs.
Keywords: Toplum Bilimleri; Ekonomi; Doğal kaynaklar; Su, su kaynakları, su ekonomisi; Suyun önemi; Ortadoğu’da su; Ortadoğu’nun su sorunu