Sosyal ve beşeri bilimlerde güncel yaklaşımlar - (:unkn) unknown (Detay Yayıncılık, 2021)
[No Abstract Avilable]
1. bs.
Keywords: Toplum Bilimleri; Toplumsal süreçler; Toplumsal değişim; Büyüme ve gelişme; Sosyal bilimlerde güncel yaklaşımlar; Beşeri bilimlerde güncel yaklaşımlar