Yoksullukla mücadele ve üçüncü sektör - Açıkgöz, Reşat (Argonot Yayınları, 2013)
[No Abstract Avilable]
1. bs.
Keywords: Toplum Bilimleri; Toplumsal refah sorunları; Yoksulların sorunları ve sunulan hizmetler